Ski les nemen en lid worden van Il Primo?
Door het volgen van de wekelijkse lessen brengt u uw conditie op peil. Doordat u al veel geskied hebt op de skibaan wordt uw techniek ook veel beter, waardoor de veiligheid wordt bevorderd tijdens uw wintersportvakantie. Op de kunstskibaan leert u technisch goed skiën. Maar dit alles geldt natuurlijk ook voor het snowboarden en het langlaufen. U krijgt les van gediplomeerde Nederlandse sprekende leraren, die u les geven volgens de methode van de Oostenrijkse skischool. En na de les? Dan kunt u weer bijkomen in de gezellige Oostenrijkse kantine, alwaar natuurlijk koffie, thee en frisdrank te koop zijn, maar ook drankjes die bijdragen aan de wintersportsfeer.

Het skiseizoen van Il Primo start 1 september en eindigt 9 april. 
Ieder lid van Il Primo betaalt basiscontributie en lesgeld en heeft daarmee het recht om op de daarvoor vastgestelde uren gebruik te maken van het vrij-ski programma.
 De aspirant-leden betalen alleen lesgeld en kunnen gedurende een bepaalde periode (6 tot 12 weken) lessen volgen. Met bijbetaling kan éénmaal per week gedurende de lesperiode gebruik worden gemaakt van het vrij-ski programma. 
Er gelden speciale tarieven voor wie op de peildatum 1 september junior lid is, of 65 jaar of ouder. Ook kent de vereniging een gezinskorting als meer dan 5 leden uit één gezin lid zijn van Il Primo. Wie toevallig gedurende het verenigingsjaar ziek is geworden, kan worden ondergebracht in de ziekenboeg. Dit moet diegene dan wel zelf melden bij de administratie! De kosten van de lessen worden in mindering gebracht op de lesgelden van het volgende verenigingsjaar. Het basislidmaatschap blijft ongewijzigd.

De eerste weken in september is er een vrij programma waarin de leden de gelegenheid krijgen de spieren weer los te maken. Daarna kan een lid een keuze maken uit de verschillende lesprogramma's. Lessen kunnen gevolgd worden van 15 september tot en met 2 april, maar het is ook mogelijk om de lessen te volgen van september tot de kerst, of er juist voor te kiezen om vanaf 1 januari tot het einde van het seizoen de lessen te volgen. Is dit niet voldoende dan bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de recreatieve of de wedstrijdslalomtraining. Wie één uur les per week niet voldoende vindt: ook twee uur per week lessen volgen is mogelijk. Het is natuurlijk ook mogelijk om lessen in meerdere disciplines te volgen.

IMG_0613