ll-37-13-19

Skiclub Il Primo geeft naast alpine- en snowboard- ook langlaufles. Deze lessen zijn voor (licht)gevorderden, maar ook voor mensen die nog nooit op de lange langlauflatten hebben gestaan. Er is voor zowel beginners als (licht)gevorderden een keuze uit een lespakket van zes lessen of twaalf lessen. Met deze lessen word je vertrouwd gemaakt met de klassieke langlauftechniek, zodat je jezelf op vakantie in het wintersportgebied redelijk kunt redden.

Ben je een gevorderde langlaufer, dan kun je jezelf verder bekwamen in de klassieke of skating techniek, zodat je in de sneeuw ook de uitdaging kunt aangaan rode en zwarte loipes te nemen. Je kunt ook lid worden van Il Primo en het gehele seizoen, van 15 september tm 15 april les nemen, zodat je vaardigheid er snel op vooruitgaat. Want als je techniek goed is, kun je veel plezier beleven in de sneeuw.

De langlaufloipe van Il Primo is zo’n 1.300 m lang en ligt prachtig tussen de bomen. De loipe heeft gemakkelijke en steile afdalingen. Als je met de specifieke eigenschappen van de kunststofloipe rekening houdt zijn alle technieken van het langlaufspectrum te beoefenen. Als er voldoende sneeuw gevallen is, trekt de lesgroep de duinen in. Gedurende de maanden oktober tm januari kun je je inschrijven voor een proefles. Hiervoor kun je jezelf aanmelden bij de medewerkers op kantoor.

Traditiegetrouw sluiten we het langlauf seizoen af met een gezellig rondje klootschieten door de duinen.

ll-44-13-19 ll-119-13-19