12936480_1084057411632570_4781182681877693122_n (1)Lid worden van Il Primo?
Het skiseizoen van Il Primo start 1 september en eindigt 9 april. De eerste twee weken in september hanteren we een vrij programma waarin de leden de gelegenheid krijgen de spieren weer los te maken.
Wil je graag meer dan een uur les per week? Dat kan! Ook kun je meedoen aan de recreatieve- of de wedstrijdslalomtraining. Het is ook mogelijk om lessen in meerdere disciplines te volgen. Vraag informatie aan je leraar of op kantoor. Ieder lid van Il Primo is basislid en heeft daarmee het recht om op de daarvoor vastgestelde uren gebruik te maken van het vrijski-programma.

Kijk hier voor het vrij-skiprogramma >> vrijski-programma
Kijk hier voor de actuele prijslijst >> PRIJSLIJST

Aspirant lidmaatschap
Is een jaarlidmaatschap te lang, dan kun je aspirant-lid worden door zes of twaalf lessen te volgen. Heb je gekozen voor zes lessen en wil je dit aantal uitbreiden? Geen probleem, dat kan altijd. Ook kun je alsnog lid worden van Il Primo. Je betaalt slechts de meerkosten van je extra lesweken en de administratiekosten.

Verkeerde lesgroep?
Als je je als (licht)gevorderd skiër bij Il Primo hebt aangemeld voor skiles en je vraagt je vervolgens af of je wel thuishoort in die groep, kun je dat laten veranderen. Dit kan eenvoudig door dit te melden bij je leraar en te vragen of je gevoel juist is en te vragen of deze het gaat regelen. Je kunt het ook zelf melden op kantoor. Je verzoek wordt dan doorgeven aan de hoofdskileraar, die voor een passende oplossing zal zorgen en je zal informeren.

Langdurig ziek
Als door omstandigheden de lessen niet meer gevolgd kunnen worden, kunnen deze op een later tijdstip worden ingehaald. Je kunt dan bij ziekte of blessure worden ondergebracht in de ‘ziekenboeg’. Dit moet je wel zelf melden bij de administratie! De kosten van de lessen worden in mindering gebracht op de lesgelden van het volgende verenigingsjaar. Het basislidmaatschap blijft ongewijzigd. Het lesgeld wordt niet terugbetaald.

Beëindigen of wijziging van het lidmaatschap
Het lidmaatschap loopt automatisch door indien je dit niet hebt opgezegd. Als je wilt opzeggen als lid van Il Primo, dan dien je dat schriftelijk te doen voor 1 juni 2016. Skiclub Il Primo, Postbus 211, 1860 AE Bergen, of via een mail het naar info@ilprimo.nl. Graag vernemen we ook de reden van opzegging. Ook wijzigingen in het lidmaatschap moeten voor bovengenoemde datum worden doorgegeven.

Tarieven

Alle onderstaande vermelde tarieven zijn, gedurende de lesperiode, inclusief dagelijks vrijskiën.
Kijk voor de tijden van deze vrijski-uren op ons vrij-ski rooster.

Klik hier voor de actuele prijslijst >>PRIJSLIJST

Bij tussentijdse wijzigingen wordt € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.