Skiclub Il Primo
Zwarteweg 4
1861 GK Bergen
T 072 589 50 64

M info @ ilprimo.nl
W www.ilprimo.nl

Bankrekeningnummer NL61 RABO 0146940377

Navigatieadres
Duinweg 1
Bergen

De skibaan van Il Primo is gelegen aan de Zwarteweg 4 in Bergen, midden in het duinlandschap tegenover restaurant Duinvermaak, Breelaan 132, Bergen.
We zijn geopend tijdens de lesuren en de vrijski-uren en dat wisselt door het jaar heen. In het algemeen zijn we maandag t/m vrijdag open vanaf 19.00 uur en in het weekend beide dagen vanaf 9.00 uur.
Daarnaast ook nog de woensdagmiddag en enkele ochtenden in de week.

Parkeren 
Nabij de skibaan kan op het parkeerterrein tegenover restaurant Duinvermaak gratis worden geparkeerd.

Bereikbaarheid
Vanuit Alkmaar
Il Primo is vanuit Alkmaar te bereiken door naar het centrum van Bergen te rijden en dan de Breelaan te volgen. Aan het einde van de Breelaan hoek Duinweg ligt de skibaan. Ook is het mogelijk vanaf Alkmaar de richting Schoorl te volgen. Na de 2e rotonde rechtdoor de richting Schoorl volgen tot de aansluiting met de Duinweg (op de hoek een verwijzing naar Il Primo en een groot blauw bord met verwijzing Duinvermaak). Hier linksaf de Duinweg volgen tot aan de rechterzijde de skibaan wordt bereikt.

Vanuit Schoorl
Vanuit Schoorl komt u bij de skibaan door richting Bergen te rijden en op de T-kruising Duinweg-Landweg de Duinweg aan te houden tot aan de rechterzijde de skibaan wordt bereikt.

ilprimo-plattegrond