Is langlaufen iets voor jou?

Dat weet je pas als je het een keer hebt geprobeerd. Neem dus eerst vrijblijvend een proefles. Je kunt ieder weekend op zaterdag een proefles komen volgen. Je hebt al 6 uur les vanaf € 120,-.

Geen advertentie kan op tegen het enthousiasme van onze eigen leden. Dus: vertel aan familie, vrienden en bekenden hoe leuk het is om je bij Il Primo voor te bereiden op die heerlijke wintersport- vakantie. Bovendien is het na het sporten ook nog eens gezellig om met elkaar in de Stube wat na te praten en samen iets te drinken. Nodig je familie, vrienden en bekenden dus uit voor zo’n proefles.

Voor de mogelijkheden kun je contact opnemen met het kantoor via 072-5895064. Of stuur een mail naar info@ilprimo.nl. Vermeld in deze aanvraag je ski ervaring, je leeftijd, telefoonnummer, in welke discipline je een proefles wilt volgen en op welke datum je de les graag wilt volgen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

IMG_4569

Kleding
Vergeet je handschoenen niet!
Ga goed voorbereid naar je eerste les en zorg voor de juiste kleding. Tijdens de lessen moet je gehele lichaam zijn bedekt met kleding. Shirts moeten lange mouwen hebben. Korte broeken zijn niet toegestaan. Vergeet niet handschoenen te dragen. Wanten worden niet aangeraden. Uiteraard is het ook weersafhankelijk hoe je je kleedt. Dit allemaal voor je eigen veiligheid. Je skiet immers niet in de sneeuw, maar op een kunststofbaan. Kom de eerste les ongeveer een half uur voor aanvang om alles te regelen en de juiste materialen te passen.

Gedragsregels
Bij Il Primo staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom zijn gedragsregels opgesteld. Het bestuur vraagt de ouders aandacht te schenken aan deze regels.

  1. Laat je kind niet alléén skiën als je twijfelt aan de vaardigheid
  2. Zorg dat er geen koordjes of touwtjes aan jassen zitten
  3. Zorg voor goedpassende skischoenen
  4. Laat altijd handschoenen dragen
  5. Pas op met lange haren, doe ze in een staart of vlecht
  6. Bandjes van skistokken alleen om de pols bij het instappen van de lift
  7. Wees voorzichtig met de skistokken
  8. Ruim na de ski les maar ook na het vrij skiën ski's en stokken op op de daarvoor bestemde plaatsen