Il Primo geeft skilessen aan kinderen vanaf 3½ jaar en aan volwassenen, bij wijze van spreken tot hun 80ste, of in elk geval zo lang als zij dat leuk vinden en het fysiek aan kunnen. Kinderen hebben les in een groep met leeftijdsgenoten die ongeveer dezelfde ski-ervaring hebben. Volwassenen delen we in op basis van hun vaardigheid, variërend van beginners tot en met gevorderden. Je hebt elke week les op een vast uur van een vaste, gediplomeerde leraar.

Bij de allerkleinsten leggen we de nadruk op een combinatie van leren skiën en plezier hebben. Vaak maken deze miniskiërs al bochtjes en kunnen ze met de lift als ze op wintersport gaan, prachtig! Overigens hebben we voor beginners een speciale lopende band als lift. We hebben speciale wedstrijden voor kinderen die wel eens willen proberen of een skiwedstrijd leuk is. En er zijn ook kinderen die meerdere uren per week speciale slalomtrainingen volgen. Vraag bij het kantoor of aan de leraar wat de mogelijkheden zijn. Het is voor kinderen ook leuk om naast hun skiles een periode extra snowboardlessen te volgen. Dan kunnen ze tijdens de wintersport elke dag kiezen wat ze doen: skiën of snowboarden.

IMG_4609 IMG_4563

Het is ook een idee om op school voor te stellen eens een gymles te vervangen door een ski- of snowboardles, zoals sommige andere scholen dat al doen. Je kunt ook vrienden, familie en buren enthousiast maken voor wintersportlessen bij Il Primo. Wijs ze eens op de mogelijkheid om een vrijblijvende proefles te nemen. Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht op kantoor of stuur een mail naar info@ilprimo.nl.