SPONSORING: een mooie kans voor u en voor Il Primo!

Wat maakt Skiclub Il Primo een aantrekkelijke partner om uw naam aan te verbinden? Om te beginnen kan onze vereniging door haar regionale karakter volop bijdragen aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. Il Primo-leden komen namelijk niet alleen uit Bergen, maar ook uit de omliggende regio. Bovendien doen onze skiërs mee aan wedstrijden op landelijk niveau, onze toppers gaan daarvoor zelfs het hele land door.

Met uw financiële steun kunnen we als vereniging groeien, waardoor het niveau verder zal stijgen. Bovendien kunnen wij mede dankzij uw sponsorgeld allerlei activiteiten organiseren voor onze leden, waarmee u bijdraagt aan heel veel skiplezier op alle niveaus. Denk hierbij aan de jaarlijkse wedstrijden om de Hans Danzl Cup, de WISBI-rennen voor alle leden en aan de Bambino Cup voor de jongste skiërs. Ook draagt u zo bij aan de organisatie van het Sinterklaasfeest voor de jongste jeugd en – ter afsluiting van de eerste helft van het seizoen – aan de midwinterdag, waarbij de Kerstman zijn opwachting maakt. En dan is er ook nog het clubkampioenschap met aansluitend de barbecue, hét slotevenement van het skiseizoen. Al deze extra evenementen onderstrepen dat Skiclub Il Primo een bruisende vereniging is waar gezelligheid en prestatie samengaan. Heeft u met uw sponsoring een specifiek doel binnen Il Primo voor ogen? Dan gaan wij daarover graag met u in gesprek.

Skiclub Il Primo streeft ernaar om zo veel mogelijk bedrijven voor meerdere jaren aan de vereniging te verbinden. Hiertoe bieden wij u verschillende aantrekkelijke sponsorpakketten aan die elk een andere waarde vertegenwoordigen, zodat u een keuze kunt maken voor het pakket dat het beste bij uw onderneming past. Wij hopen dat deze informatie aanleiding is voor een persoonlijk gesprek over de sponsormogelijkheden die voor uw bedrijf van toepassing zijn. Voor een nadere kennismaking met onze vereniging bent u natuurlijk altijd welkom bij Skiclub Il Primo. Graag maken wij een afspraak met u.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Skiclub Il Primo

Om u een indruk te geven in de mogelijkheden van adverteren of sponsoren kunt u in ons overzicht Van advertentie tot Sponsor de mogelijkheden bekijken. 

BoekjeSponsor