Vier je Verjaardagspartijtje bij Il Primo. Geef je verjaardag eens een andere invulling. Kom met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren bij skiclub Il Primo. 

Misschien is het wel de eerste keer van hun leven dat zij op ski’s of snowboard staan en zij zullen zich jouw verjaardag later altijd blijven herinneren als die verjaardag waarop zij voor het eerst mochten skiën. Je wordt begeleid door een skileraar. Je gaat ook niet meteen skiën, want eerst krijg je limonade met wat lekkers erbij en daarna legt de skileraar uit wat jullie gaan doen.

Natuurlijk eerst beneden de ski’s of het snowboard halen en dan naar de skibaan, waar je een uurtje mag gaan sporten. Na het skiën of het snowboarden ga je nog niet naar huis. Dan is het tijd om verschillende spelletjes te spelen.

Natuurlijk krijg je ook nog limonade en een cupcake of misschien wel iets anders. Dat is afhankelijk wat je vader en moeder hebben afgesproken. Als je met minimaal acht kinderen komt, bedragen de kosten voor een verjaardagspartijtje € 17,50 p.p. en daar krijg je alles voor.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Jeroen van de Stube via 072 589 50 64 of mail naar info@ilprimo.nl. Veel plezier!

img_4596 img_4631
img_4610 img_4596