Het gehele jaar maken wij, als leden van Il Primo, met veel plezier gebruik van het skicomplex. De skibaan en de loipe moeten niet alleen bij de start van het seizoen er piekfijn bij liggen maar ook gedurende het skiseizoen moet er veel gebeuren. Geen groot onderhoud, dat doen wij in de zomer maar het klein onderhoud gaat het hele jaar gewoon door. 

De Technische Commissie is samen met Guus Groenewoud, iedere dinsdagmorgen tussen negen en twaalf uur in de weer. Zij verzorgen de kleine herstelwerkzaamheden en lopen alle zaken wekelijks na om te voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstaan.

Maar ook de Evenementencommissie is vaak op de baan te vinden. Tijdens evenementen zijn zij druk met het verzorgen van de omlijsting, tenten worden opgebouwd en niet te vergeten aan het einde weer afgebroken. Tijdens wedstrijden staan zij voor ons klaar om de inwendige mens te versterken, dit mede ter verlichting van het werk in de kantine. De commissie-leden houden van bakken en braden en daar zijn wij weer goed mee af.

ilprimocup-140215

Doen je kinderen aan wedstrijden mee? En sta je dan de hele dag langs de baan te wachten tot het afgelopen is? Maak je dan nuttig en kom de Wedstrijdcommissie een handje helpen. Menig ouder is je zo al voorgegaan en heeft op deze wijze de club geholpen.

Daarom aan jou de vraag ons te assisteren. Als zoveel mogelijk leden een paar keer komen helpen dan gaat het spreekwoord ‘Vele handen maken licht werk’ ook hier weer op.

Baanonderhoud in de zomer
Vanaf 1 mei is de baan gesloten. Daarna starten we met het zomeronderhoud om de skibaan, Stube en het terrein goed te houden en mooier te maken. Als ieder lid tijdens de zomerperiode één avond beschikbaar stelt om mee te helpen aan het baanonderhoud dan ligt de baan er op 1 september weer piekfijn bij. Er is voor iedereen een passende klus en het is nog gezellig ook! Geef je op bij één van de leden van de Technische commssie. Via de e-mail naar kantoor mag natuurlijk ook. Geef wel even aan wat jij leuk vindt om te doen. Wil je graag schilderen? Dan wordt je niet ingedeeld bij het baanleggen want het gebouw zal tijdens het groot onderhoud zeker een likje verf kunnen gebruiken. Ben je goed in het timmeren? Ook dan heeft de Technische commissie genoeg werk voor je. Kom en help een handje mee!