Meld je aan voor de Club van 100


club-van-100v3Meld je aan voor de Club van 100 via onderstaand formulier en steun onze vereniging en krijg daarmee een naamsvermelding in Vriendengalerij in het Clubhuis, uitnodiging voor Sponsor-event en vermelding op onze website.


De organisatie van leuke evenementen, trainingen voor wedstrijdskiërs, speciale skilessen voor skiërs met lichamelijke beperkingen, leraren opleiden en trainen, de aanschaf van hulpmiddelen voor trainingen en wedstrijden. Skiclub Il Primo doet graag iets extra’s voor haar leden en leraren, maar dat kan alleen als daar de financiële ruimte voor is. Zo is het idee ontstaan voor de ‘Vrienden van Il Primo’. Als ‘Vriend’ ondersteunt u de vereniging via een jaarlijkse donatie van € 100,00. Mede dankzij uw bijdrage kan Il Primo investeren in de kwaliteit van de club. Bovendien vergroot u daarmee het skiplezier van alle leden van Il Primo.

Heeft u een Mijn il primo account? Log dan in!


Algemeen

 

Contact privé

 

Bezoekadres

Club van 100

Selecteer "Ja' om lid te worden van de Club van 100 van Il Primo, daarna kunt u de tekst invullen waaronder u vermeldt wilt worden.

 


Beveiligingscode Beveiligingscode

 

Door het verzenden van de hierboven ingevulde gegevens gaat u akkoord met de Privacy verklaring van Il Primo.

Als uw aanmelding correct is verzonden zal u na enkele minuten een bevestiging via email krijgen naar het emailadres wat u heeft opgegeven. Mocht u deze bevestiging niet ontvangen neemt u dan s.v.p. contact op met ons kantoor 072 - 5895064.

Hartelijk dank voor uw aanmelding!

 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH