Skilessen van 3½ tot 80 jaar

proefles

Skiclub il primo: Dé plek waar skiërs van alle leeftijden en niveaus zich thuis voelen. Of je nu een peuter bent die zijn eerste stappen op de ski's zet, of een ervaren skiër die zich voorbereidt op de wintersportvakantie, bij ons kun je wekelijks 50 minuten lang genieten van sportieve activiteiten in de frisse buitenlucht.  

Lessen voor iedereen 

Bij Skiclub il primo bieden we lessen aan voor iedereen, van 3,5 jaar tot leden die al 80 jaar jong zijn. Onze lessen zijn zorgvuldig ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan leren en genieten van het skiën. Onze deskundige en gediplomeerde leraren staan klaar om je alles te leren over skiën en je vaardigheden te verfijnen.  

Voor de jongste skiërs ligt de focus op een combinatie van leren skiën en plezier hebben. Vaak kunnen deze kleine skiërs al bochten maken en zelfs de skilift gebruiken tijdens hun eerste wintersportvakantie.   

Verbeter je techniek als gevorderde skiër  

Ski je al jaren in de sneeuw en wil je nu je techniek verder verbeteren? Of ben je op zoek naar een manier om je conditie op peil te houden? Bij Skiclub il primo bieden we ook lessen voor gevorderde skiërs. Je kunt werken aan je techniek, snelheid en behendigheid onder begeleiding van onze ervaren instructeurs. 

 

Schrijf je nu in

 
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH