Lidmaatschap en tarieven

il-primo-breed 2
  • Het skiseizoen van il primo start 1 september en eindigt half april.
  • Begin september hanteren we een vrij programma waarin de leden de gelegenheid krijgen de spieren weer los te maken. 
  • Wil je graag meer dan een uur les per week? Dat kan!
  • Ook kun je meedoen aan de recreatieve- of de wedstrijdslalomtraining.
  • Het is ook mogelijk om lessen in meerdere disciplines te volgen. Vraag informatie aan je leraar of op kantoor.
  • Ieder lid van il primo is basislid en heeft daarmee het recht om op de daarvoor vastgestelde uren gebruik te maken van het vrij ski-programma.
  • Schrijf je nu in via Inschrijven leden

Prijslijst seizoen 2022-2023

prijslijst-lidmaatschappen-22-232

  Aanpassen lidmaatschap

Aspirant lidmaatschap
Is een jaarlidmaatschap te lang, dan kun je aspirant-lid worden door zes of twaalf lessen te volgen. Heb je gekozen voor zes lessen en wil je dit aantal uitbreiden? Geen probleem, dat kan altijd. Ook kun je alsnog lid worden van il primo. Je betaalt slechts de meerkosten van je extra lesweken en de administratiekosten.

Verkeerde lesgroep?
Als je je als (licht)gevorderd skiër bij il primo hebt aangemeld voor skiles en je vraagt je vervolgens af of je wel thuishoort in die groep, kun je dat laten veranderen. Dit kan eenvoudig door dit te melden bij je leraar en te vragen of je gevoel juist is en te vragen of deze het gaat regelen. Je kunt het ook zelf melden op kantoor. Je verzoek wordt dan doorgeven en in overleg zal er een passende oplossing worden gezocht.

Langdurig ziek
Als door omstandigheden de lessen niet meer gevolgd kunnen worden, kunnen deze op een later tijdstip worden ingehaald. Je kunt dan bij ziekte of blessure worden ondergebracht in de ‘ziekenboeg’. Dit moet je wel zelf melden bij de administratie. De kosten van de lessen worden in mindering gebracht op de lesgelden van het volgende verenigingsjaar. Het basislidmaatschap blijft ongewijzigd. Het lesgeld wordt niet terugbetaald.

  Beëindigen lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt automatisch door indien je dit niet hebt opgezegd. Als je wilt opzeggen als lid van il primo, dan dien je dat  te doen voor 1 juni. Bij voorkeur uw lidmaatschap opzeggen via Opzeggen lidmaatschap. Anders schriftelijk naar Skiclub il primo, Postbus 211, 1860 AE Bergen.

Graag vernemen we ook de reden van opzegging. Ook wijzigingen in het lidmaatschap moeten voor bovengenoemde datum worden doorgegeven.

Onze sponsoren

 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH