Ledenvoordeel


Indien er bepaalde ledenvoordelen zijn zullen deze hier worden geplaatst.

Ledenvoordeel bij Pauw Recreatie

ledenvoordeel-pauw

leden van il primo krijgen 10% ledenkorting bij Pauw recreatie

Pauw recreatie is al sinds 2004 onze hoofdsponsor. Ook daar wil Marco Pauw de leden van il primo van mee laten profiteren. In de zaak aan de Pascalstraat 3 in Heerhugowaard vindt je een uitgebreide collectie van de mooiste maar ook de betaalbare wintersportkleding. Merken als Spyder, Schöffel en Salomon vindt je er maar ook Icepeak en andere merken in het middensegment vind je er. Naast de kleding is er natuurlijk een uitgebreide selectie aan ski’s, snowboards en andere aan de wintersport gerelateerde artikelen. En zoek je wat voor de zomervakantie? Ook daarvoor is Pauw recreatie het aangewezen adres in de regio.

De leden van il primo ontvangen (op vertoon van hun bewijs van lidmaatschap) 10% korting op de collectie wintersportkleding en -artikelen.
Uitgezonderd: ski- en snowboardonderhoud, kleding-outlet en reeds afgeprijsde ski’s en snowboards.

Il Primo gaat samenwerken met Bodyvit!

bodyfit-white

Per 1 september heeft Bodyvit een nieuwe en mooie sportschool geopend in sportcomplex De Beeck.

De sportschool is voorzien van een grote fitnessruimte met nieuwste fitnessapparatuur met daarin ook een functionele ruime waarin we alle leden van Il Primo zeer goed kunnen trainen met specifieke oefeningen voor skiën en snowboarden. Hierdoor kun je fit de winter in.

Op elke woensdag- en donderdagavond om 19:00 uur is er het ski-vit programma gedurende de hele winter speciaal voor alle leden van Ilprimo.

In deze trainingen richten we op alle vaardigheden die je nodig hebt voor het skiën en snowboarden: Balans, kracht, coördinatie, core stabiliteit en uithoudingsvermogen in de benen!

Het trainen van deze vaardigheden zorgt ervoor dat je lekker fit de sneeuw in gaat en de kans op blessures vermindert. 

De kosten voor deze trainingen zijn €45/mnd voor 1 x pwk en start vanaf 2 november! 

Daarnaast is er ook de mogelijkheid als deze tijden of trainingen minder geschikt zijn voor je, om een specifiek en persoonlijk  schema te krijgen voor skiën of snowboardden in onze fitnessruimte. Alle leden van Ilprimo krijgen 10% korting op  een fitnessabonnement.

Wil je een proefles of je opgeven,  dan kun je dat doen via https://bodyvit.nl/Ski-Vit of 072-5825710. 

Tot snel! Team Bodyvit

Onze sponsoren

 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH