Langlauflessen

ll-37-13-19-768x512

Ontdek langlaufen bij Skiclub il primo! Of je nu een beginner bent of een ervaren langlaufer, onze gediplomeerde leraren bieden lessen op een 1.100 meter lange loipe tussen de bomen. Leer alle technieken en geniet van de natuur.  

Langlaufen is niet zomaar een sport. Naast dat het een geweldige manier is om in vorm te blijven, zorgen de lessen bij Skiclub il primo ervoor dat je helemaal klaar bent voor de prachtige langlaufloipes in de wintersportlanden. 

Of je nu een beginner bent die voor de eerste keer de latten onderbindt, of een gevorderde langlaufer die zijn techniek wil verfijnen, onze lessen bieden een stimulerende en ondersteunende omgeving. Onze gediplomeerde leraren delen niet alleen technische vaardigheden, maar ook hun passie voor langlaufen, waardoor elke les een avontuur wordt door de prachtige bossen.  

De langlaufloipe van Skiclub il primo is ongeveer 1.100 meter lang en ligt prachtig tussen de bomen. De loipe heeft zowel gemakkelijke als steile afdalingen. Als je met de specifieke eigenschappen van de kunststofloipe rekening houdt, zijn alle technieken van het langlaufspectrum te beoefenen. Als er voldoende sneeuw gevallen is, trekt de lesgroep de duinen in. 

Schrijf je nu in

Langlaufen en Rolskien bij il primo


 
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH