Speciale lessen voor G-Skiërs


logo-g-team-1

Informatie G-skiën

We hebben een aparte G-groep bij il primo voor kinderen met een beperking. In kleinere groepjes onder begeleiding van speciaal daarvoor getrainde leraren leren de kinderen en jong volwassenen via een aangepast programma (beter) skiën.

Sommige skiërs uit de G-groep doen ook mee aan wedstrijden. Ook dit seizoen starten er weer groepjes met beginnende G-skiërs. En natuurlijk gaan we door met de G-skiërs die al kunnen skiën en graag nog beter willen worden. Onze leraren staan klaar om in kleine groepjes of zelfs individueel les te geven. 

Het G-skiteam van il primo gaat naar Rusland!

kazan-in-de-winter6 G-skiërs van il primo zijn ingeloot om van 18 t/m 29 januari 2022 naar de Special Olympics World Winter Games in Kazan in Rusland gaan. Voor meer informatie zie https://sokazan2022.com/

Verslag G-skiteam naar Zwitserland!

Het G-team is weer terug uit Zwitserland waar ze een top week hebben gehad met prachtige resultaten. Een uitgebreid verslag vindt je in de bijlage

Zodra alle foto's verzameld zijn zullen deze in een fotoboek worden geplaatst.

gteam-in-zwitserland

 
 
martingalsrood
 

Extra aandacht

Natuurlijk werken de leraren dan met een individueel programma. Het maakt niet uit of het allemaal wat langer duurt; het gaat om de beleving.

Zo zijn we ook met een vertegenwoordiging naar Oostenrijk geweest om deel te nemen aan een internationaal G-event.

Extra materialen voor het lesgeven aan deze kinderen is mede gefinancierd vanuit de bijdragen van de Vrienden van il primo. Neem contact op met het kantoor en wij kijken wanneer er plek is voor jou!

img-1393

Sollicitatie van Mariëlle Glas van Skiclub il primo als ambassadeur bij Special Olympics Nederland


 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH