Speciale lessen voor G-Skiërs


Het G-skiteam van il primo gaat naar Rusland!

wwg-kazan-special-olympics-logo6 sporters van team il primo zijn ingeloot om deel te nemen aan de Special Olypics World Winter Games in Kazan van 18 t/m 29 januari 2022!

De World Winter Games zijn de olympische spelen voor sporters met een verstandelijke beperking. Dit hele jaar zal in het teken staan van voorbereiding voor deze unieke ervaring. Volg onze sporters via Facebook en Instagram

 

 

Wat gaan we doen?

Op 18 januari 2022 zal team NL met het vliegtuig naar Kazan reizen, waar het team een unieke week gaat meemaken. Niet alleen de sportprestaties zullen meetellen maar ook het ontwikkelen van zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Voor vele sporters is dit de eerste reis zonder ouders. De eerste dagen zal het team kennismaken met de mensen en de cultuur. Vanaf 22 januari zullen de ruim 2000 sporters uit 107 landen tegen elkaar gaan strijden tijdens de World Winter Games 2022 in Kazan. Team il primo zal deelenen aan de sport alpineskiën. Tijdens de spelen tonen de sporters hun talenten en vaardigheden op wereldniveau en bewijzen ze dat zij hetzelfde respect en waardering verdienden als andere sporters.

 

Meet the team

Met trots stellen wij team il primo aan u voor:

gs-780

Lasse van der Linden, Mariëlle Glas, Britt Koning, Viggo Leummens, Jesper Boom en Eléonore Siteur, samen met Coach Paula de Wit

 

Sponsor de kilometers naar Kazan

Om deze droom waar te maken moeten we 3.169 kilometers afleggen om in Kazan te komen.Om ons doel te realiseren hebben we € 3,33 per kilometer nodig. U kunt onze sporters helpen om de reis van hun leven te maken.

Vanaf 30 kilometer komt er een vermelding op de site van il primo. Vanaf 300 kilometer komt uw naam of logo ook op de website van Special Olympics Nederland te staan én mag u een keer meetrainen met de slalomtraining van de toppers!

Zorgt voor nog meer kilometers dan staan daar natuurlijk ook nog mooie tegenprestaties tegenover. Onze sporters kunnen een presentatie geven met de coach of de opening van een doen. Misschien heeft u zelf wel nog leukere ideeën. Elke kilometer komen we een beetje dichter bij Kazan. Op de routekaart onderaan de pagina kunt u zien hoe ver we al onderweg zijn.

Klik hier voor jouw donatie of scan de QR code:

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Paula de Wit (06-24592234) of Elena Verweij (06-30042427)

qr-1

 

 

g-team-naar-kazan-voortgang 2

Speciale dank aan....

Wij willen de onderstaande personen hartelijk danken voor hun gulle bijdrage die het mogelijk maken dat ons G-team naar Kazan kan gaan.

  • Jack & Coby Brul
  • Corrie & Henk de Wit
  • Active Step
  • Thessa Schouten
  • H.H.C. de Haas
  • Marga Min

 

logo-g-team-1

Informatie G-skiën

We hebben een aparte G-groep bij il primo voor kinderen met een beperking. In kleinere groepjes onder begeleiding van speciaal daarvoor getrainde leraren leren de kinderen en jong volwassenen via een aangepast programma (beter) skiën.

Sommige skiërs uit de G-groep doen ook mee aan wedstrijden. Ook dit seizoen starten er weer groepjes met beginnende G-skiërs. En natuurlijk gaan we door met de G-skiërs die al kunnen skiën en graag nog beter willen worden. Onze leraren staan klaar om in kleine groepjes of zelfs individueel les te geven. 

 
 
martingalsrood
 

Extra aandacht

Natuurlijk werken de leraren dan met een individueel programma. Het maakt niet uit of het allemaal wat langer duurt; het gaat om de beleving.

Zo zijn we ook met een vertegenwoordiging naar Oostenrijk geweest om deel te nemen aan een internationaal G-event.

Extra materialen voor het lesgeven aan deze kinderen is mede gefinancierd vanuit de bijdragen van de Vrienden van il primo. Neem contact op met het kantoor en wij kijken wanneer er plek is voor jou!

img-1393

Sollicitatie van Mariëlle Glas van Skiclub il primo als ambassadeur bij Special Olympics Nederland


 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH