Ski materiaal alpine

ski-materiaal

Je skischoenen hebben je normale schoenmaat.
Bij skistokken moeten je armen bij het vastpakken in een hoek van 90 graden staan. Is dit het geval, dan heb je de juiste skistokken. Onthoud de kleur van de handvatten en je kunt de volgende les direct de juiste stokken pakken. Langlaufstokken zijn langer. Ski’s: als de ski’s tot je kin komen, heb je de juiste maat.

Als je alle materialen hebt gepakt en de schoenen aan hebt, loop je als beginner of licht gevorderde skiër of snowboarder naar de ‘kleine’ baan. De kleine baan ligt links van het clubhuis en heeft voor de beginner een lopende band als lift. De grote baan ligt aan de rechterkant van het clubhuis. Hier verzamel je wanneer je gevorderd bent.

Huur materiaal en stalling

skistalskis

Materiaal huren

Skiclub il primo beschikt over de modernste ski-materialen. Ski’s, snowboards en langlaufski’s en de daarbij behorende schoenen kun je bij il primo huren. De huurtarieven vind je op de Lidmaatschap en tarieven. Wil je slechts één keer van het huurmateriaal gebruikmaken, dan is dat ook mogelijk. Vanzelfsprekend zijn hier kosten aan verbonden. Neem hierover contact op met de administratie. In verband met hygiëne regels is het dragen van een haarnetje onder een huurhelm verplicht. 

Stalling en Lockers

In de kleedruimte van il primo onder onze Stube hebben wij een aantal kluisjes geplaatst (lockers) waar je handig je skispullen in kunt opbergen en veilig achter kunt laten tot je weer les hebt. Denk aan skischoenen, handschoenen, regenjack etc. De kosten hiervoor bedragen € 30 per seizoen. Voor het opbergen van je ski's beschikken we over een skistalling. Deze vind je achter de kleedruimte. De kosten hiervoor zijn € 25 per seizoen. Informatie en reserveren kan via het kantoor.

Tarieven slijpen ski's

skislijpen

Gebruik je je eigen ski’s op de baan? Zorg dan dat je ski’s altijd goed scherp zijn. Twijfel je? Geen probleem, vraag aan Guus in de skistal of hij jouw ski’s eens wil bekijken. Want het skiën gaat veel beter en makkelijker met scherpe ski’s.

Kosten
Slijpen ski's € 10,00
Slijpen kinderski's tot 1,40 m €  7,50
Vlakken ski's € 5,00

 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH