Rolskiƫn bij il primo

rolskiheader

Wil je ontdekken hoe het is om te rolskiën? Skiclub il primo gaat weer van start met het geven van rolski lessen! Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze clinics zijn de perfecte manier om te leren rolskiën en te genieten van deze geweldige sport.

Data en locatie

De eerstvolgende clinics vinden plaats op zondag 14 april en zondag 21 april om 10 uur. Deze lessen worden gehouden op de parkeerplaats van Sportlagune in Heerhugowaard. Tijdens de clinics kun je kiezen tussen klassiek en skate rolski lessen. Let op: de clinics gaan alleen door bij voldoende deelname.

Prijzen en aanmelding

Onze prijzen zijn inclusief materiaal, zodat je alleen een fietshelm en knie-/elleboogbeschermers hoeft mee te nemen. Hier zijn de kosten:

  • Clinic van 1,5 uur:

    • Leden: € 20,00
    • Niet-leden: € 25,00
  • Proefles van 1 uur:

    • Leden en niet-leden: € 15,00

Wil je meedoen? Schrijf je in via Proefles Rolski.

Wat kun je verwachten?

Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je de basis van het rolskiën snel onder de knie krijgt. Tijdens de lessen leer je de technieken van zowel klassiek als skate rolskiën. De clinics zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus, dus iedereen is welkom om mee te doen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via ofni.[antispam].@ilprimo.nl. We helpen je graag verder en zien je graag bij onze rolski lessen!

Mis deze kans niet om rolskiën uit te proberen bij Skiclub il primo. Schrijf je in voor een van onze clinics en ontdek hoe leuk en uitdagend rolskiën kan zijn. Of je nu kiest voor klassiek of skate, je bent verzekerd van een geweldige ervaring. Meld je vandaag nog aan en rolski met ons mee!

Inschrijven

 

 
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH