Sportieve feesten

Jouw feest bij il primo?

feestje

Eens een ander feest vieren?
Skiclub il primo is uitstekend geschikt om gezelschappen tot honderdtwintig personen te ontvangen. De gezellige, ongedwongen Oostenrijkse sfeer laat je feest al bij binnenkomst slagen.

Vooral de gasten die de Skiclub il primo niet kennen, zullen positief verrast zijn als zij in Bergen de wintersportsfeer proeven. Er is nog een extra voordeel. Je bent te gast bij een skiclub. Dat betekent dat de gasten de gelegenheid  krijgen om te gaan skiën, snowboarden of langlaufen, maar ook sleeën op onze prachtige baan behoort tot de mogelijkheden. Zelfs een tachtigjarige feestganger durfde het vorig seizoen aan om de ski’s onder te klikken, dus waarom jouw gasten niet? Zij zullen zeer verrast zijn en het feest zal nog beter slagen. We hebben geen warme keuken, maar in overleg kunnen de meeste culinaire wensen worden ingevuld. Met al je vragen kun je terecht op kantoor of aan de bar van de Stube Aanvragen offerte

Verjaardagspartijtje

verjaardgasfeestje

Vier je verjaardagspartijtje bij il primo. Geef je verjaardag eens een andere invulling. Kom met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren bij skiclub il primo. 

Misschien is het wel de eerste keer van hun leven dat zij op ski’s of snowboard staan en zij zullen zich jouw verjaardag later altijd blijven herinneren als die verjaardag waarop zij voor het eerst mochten skiën. Je wordt begeleid door een skileraar. Je gaat ook niet meteen skiën, want eerst krijg je limonade met wat lekkers erbij en daarna legt de skileraar uit wat jullie gaan doen.

Natuurlijk eerst beneden de ski’s of het snowboard halen en dan naar de skibaan, waar je een uurtje mag gaan sporten. Na het skiën of het snowboarden ga je nog niet naar huis. Dan is het tijd om te sleën.

Natuurlijk krijg je ook nog limonade en een cupcake of misschien wel iets anders. Dat is afhankelijk wat je vader en moeder hebben afgesproken. Als je met minimaal acht kinderen komt, bedragen de kosten voor een verjaardagspartijtje € 18,50 p.p.  Aanvragen offerte

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Jeroen van de Stube via 072 589 50 64 of mail naar  ofni.[antispam].@ilprimo.nl. Veel plezier!

Bedrijfsuitjes

bedrijfsuitje

Ooit geskied in een duinpan?
Skiclub il primo: het leukste uitje met je collega’s!

Wat zullen we dit jaar eens gaan doen met het team? Zo veel mogelijkheden… Als je kiest voor il primo weet je zeker dat jij en je collega’s een geweldige dag hebben. Want waar kun je nou nog skiën in een duinpan? De skibanen van il primo liggen mooi beschut aan de rand van de duinen in Bergen, vlak naast het populaire restaurant Duinvermaak, met plenty parkeergelegenheid. Onze Stube leent zich uitstekend voor een teamvergadering. Daarna kun je lekker het hoofd leegmaken tijdens een uurtje les in skiën, dan wel langlaufen of snowboarden. Je kunt dit zelfs nog combineren met een mountainbike-, fiets- of wandeltocht in de bossen achter de skibaan. We kunnen de hele dag voor je verzorgen, van de ontvangst met koffie, thee en lekker gebak van de beroemde Bakker Roos uit Bergen, tot en met de borrel, de hapjes en het buffet. Een ding is zeker: over dit bedrijfsuitje zullen jij en je collega’s nog lang napraten! Aanvragen offerte

Wil je meer weten? Neem dan contact op via 072 589 50 64 of email naar  ofni.[antispam].@ilprimo.nl. Veel plezier!

 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH