Kinderfeestje bij Skiclub il primo

verjaardgasfeestje

Geef je verjaardag eens een andere invulling en vier je feestje bij Skiclub il primo in Bergen! Bij ons beleef je een onvergetelijke dag op de borstelbaan, vol met ski- en snowboardplezier. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes wordt jouw verjaardag gegarandeerd een avontuur om nooit te vergeten.

Een unieke verjaardagservaring

Misschien is het wel de eerste keer dat jullie op ski’s of een snowboard staan. Onze professionele skileraren begeleiden jullie stap voor stap. Het begint met een warm welkom. Hier legt de skileraar uit wat jullie allemaal gaan doen. Daarna halen we beneden de ski's of snowboards op en gaan we naar de skibaan voor een uur vol pret.

Sleëen en smullen

Na het skiën of snowboarden is het nog niet tijd om naar huis te gaan. We hebben namelijk nog een geweldige activiteit voor jullie: sleëen! Glijd met hoge snelheid van de baan en geniet van het plezier samen met je vrienden. Daarna is het tijd voor een verfrissend drankje en een heerlijke cupcake.

Kosten en aanmelding

Een kinderfeestje bij Skiclub il primo kost € 18,50 per kind, met een minimum van zeven kinderen. Wil je meer weten of direct een feestje aanvragen? Neem dan contact op via 072 589 50 64 of mail naar tcatnoc.[antispam].@ilprimo.nl. Wij zorgen ervoor dat jouw verjaardag een dag wordt om nooit te vergeten! Een kinderfeestje met skiën of snowboarden is mogelijk tussen halverwege september tot begin april.

Een onvergetelijke verjaardag

Een kinderfeestje bij Skiclub il primo is de perfecte manier om jouw verjaardag te vieren. Met professionele begeleiding, leuke activiteiten en veel plezier, wordt jouw feest een onvergetelijke ervaring. Aarzel niet en boek vandaag nog jouw unieke verjaardagspartijtje bij de oudste skivereniging van Nederland!

 
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH