Commissies en vrijwilligers

Een vereniging heeft naast het bestuur en medewerkers ook vrijwilligers nodig om het vele werk te verrichten dat er is. Een aantal van deze vrijwilligers zit in de diverse commissies van Skiclub il primo.

 

Een groep enthousiaste leden is samen met Guus Groenewoud iedere dinsdagmorgen tussen negen en twaalf uur actief. Zij verzorgen kleine herstelwerkzaamheden en controleren wekelijks alle zaken om te voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstaan.

Ook de evenementencommissie is vaak op de baan te vinden. Tijdens evenementen zetten zij zich in voor de omlijsting, waarbij tenten worden opgebouwd en aan het einde weer afgebroken. Tijdens wedstrijden staan zij paraat om de inwendige mens te versterken, wat het werk in de kantine verlicht. De commissieleden zijn bedreven in koken en bakken, wat zeer gewaardeerd wordt.

Doen je kinderen mee aan wedstrijden? Sta je dan de hele dag langs de baan te wachten tot het voorbij is? Maak jezelf dan nuttig en kom de wedstrijdcommissie een handje helpen. Vele ouders zijn je al voorgegaan en hebben op deze manier de club ondersteund.

Daarom vragen we jou om ons te assisteren. Als zoveel mogelijk leden een paar keer komen helpen, gaat het spreekwoord 'Vele handen maken licht werk' ook hier weer op.

wedstrijdcommissie
 

Wedstrijdcommissie

Ron Reddering (Voorzitter)

Geneviève (Veef) Visschers

Niels Martens

Strek Wierdsma

Marjolein Schrama

Elena Verweij

Saskia Martens (PWS)

kascontrole
 

Kascommissie

Johan Boskma

Marc Schots

(Reserve kandidaat gezocht)

foto23
 

Werkgroep gebouw & onderhoud

Frans Heurter

Jeroen Hoogland

Jaap Snijders

 
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH