Commissies en vrijwilligers

Een vereniging heeft naast het bestuur en medewerkers vrijwilligers nodig om het vele werk wat er is te verrichten. Een aantal van deze vrijwilligers zitten in de diverse commissies van il primo.

Een groep enthousiaste leden is samen met Guus Groenewoud, iedere dinsdagmorgen tussen negen en twaalf uur in de weer. Zij verzorgen de kleine herstelwerkzaamheden en lopen alle zaken wekelijks na om te voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstaan. Maar ook de Evenementencommissie is vaak op de baan te vinden. Tijdens evenementen zijn zij druk met het verzorgen van de omlijsting, tenten worden opgebouwd en niet te vergeten aan het einde weer afgebroken. Tijdens wedstrijden staan zij voor ons klaar om de inwendige mens te versterken, dit mede ter verlichting van het werk in de kantine. De commissie-leden houden van bakken en braden en daar zijn wij weer goed mee af.

Doen je kinderen aan wedstrijden mee? En sta je dan de hele dag langs de baan te wachten tot het afgelopen is? Maak je dan nuttig en kom de Wedstrijdcommissie een handje helpen. Menig ouder is je zo al voorgegaan en heeft op deze wijze de club geholpen.

Daarom aan jou de vraag ons te assisteren. Als zoveel mogelijk leden een paar keer komen helpen dan gaat het spreekwoord ‘Vele handen maken licht werk’ ook hier weer op.

wedstrijdcommissie
 

Wedstrijdcommissie

Ron Reddering (Voorzitter)

Geneviève (Veef) Visschers

Niels Martens

Strek Wierdsma

Marjolein Schrama

Elena Verweij

Saskia Martens (PWS)

kascontrole
 

Kascommissie

Johan Boskma

Marc Schots

(Reserve kandidaat gezocht)

foto23
 

Werkgroep gebouw & onderhoud

Frans Heurter

Jeroen Hoogland

Jaap Snijders

 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH