Sponsoren

handshake

Skiclub il primo heeft gelukkig een aantal trouwe sponsoren. Hieronder  vind je een overzicht van deze sponsoren die il primo in diverse vormen helpen. Natuurlijk kunnen wij nog wat extra sponsoren gebruiken, als je een tip hebt laat het ons weten!Email je tip.

Wil je meer weten over sponsor mogelijkheden bij onze vereniging download dan onze Sponsor Brochure .

 

Pauw recreatie

Pauw is al jaren vaste sponsor van il primo. Bezoek eens de prachtige winkel aan de Pascalstraat in Heerhugowaard.

Pauw recreatie heeft altijd een ruim aanbod caravans, vouwwagens, rubberboten, tenten en voortenten van de bekende merken. Ook is Pauw het adres voor vakantie-accessoires, kleding, outdoor en kamperen. Daarnaast kunt u bij Pauw recreatie ook terecht voor het huren van een caravan. Modern uitgeruste caravans voorzien van alle gemakken en prima onderhouden. Laat u eens verrassen en kom langs voor informatie en bezichtigen van een huurcaravan en/of bekijk alvast onze folder. Ook in onderhoud, reparatie & schadeherstel is Pauw recreatie een absolute uitblinker.

Graag tot ziens in Heerhugowaard.


 

Bosselaar & Jehenson: Samen STERCK!

Sterck Makelaars is een krachtig makelaarskantoor in de regio Bergen. sterck-advertorialBij Sterck staan twee bekende en vertrouwde personen aan het roer: Mirjam Bosselaar en Franck Jehenson, beiden beëdigd makelaar-taxateur. Met hun jarenlange ervaring in de branche en ijzerStercke netwerk vormen zij een solide basis. Zij vormen samen Sterck en zijn u graag van dienst om hier in deze prachtige omgeving uw huis te vinden te verkopen of te taxeren.

sterck-hd-cupSterck is ook al jaren lang trouwe sponsor van de Hans Danzl Cup.


 

Doets reizen

Doets Reizen (Jan Doets America Tours) is dé specialist in het organiseren van verrassende reizen naar de USA, Canada en IJsland! Het is onze missie jou werk en voorbereiding uit handen te nemen en je optimaal te laten genieten van bijzondere belevenissen en onverwachte hoogtepunten.

Waarom bij Doets Reizen?

 Beleving en gemak
 We spreken uit eigen ervaring
 Tijdbesparend, wij regelen alles!
 Je krijgt persoonlijk advies

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sponsor Update

Meld u nu aan voor de Club van 100! Welkom Koopman & Co als nieuwe sponsor Klaver advocaten heet vanaf 1 maart Klaver & Janssen Advocaten

Onze Club van 100 sponsoren

- Nico Langenberg
- Jan van Marwijk
- Norbert Smit
- Lex Verweij

 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH