Hoe werkt Bartegoed?

Vanaf 1 september 2018 kan je bij Il Primo betalen met Bartegoed, een soort virtuele portemonnee. Hoe werkt dat nu? In het kort gezegd zijn het 2 stappen


1. U laadt uw Bartegoed op aan de bar met een pin of cash betaling
2. Vervolgens betaalt u uw bestellingen met dit Bartegoed

1. Opladen en instellen Bartegoed

opladen-bartegoed

De eerste stap is simpel, stel u wilt € 50,00 op uw Bartegoed storten, dan gaat u naar de bar of kantoor en geeft aan dat u het Bartegoed wilt opwaarderen en hoe u wilt betalen. Na de betaling krijgt u een bon waarop uw naam en uw storting staat.
Wanneer u wilt dat bijvoorbeeld uw kinderen of echtgenoot gebruik kan maken van uw Bartegoed zal dat eerst bij de administratie ingesteld moeten worden. U kunt dan aangeven aan welke leden het Bartegoed gekoppeld moeten worden en wat de relatie tussen dezen personen is, zoals vader of zus. Tevens kunt u een dag-limiet aangeven wat het gekoppelde lid per dag mag gebruiken.

2. Betalen met Bartegoed

betalen-met-bartegoed

Nadat het Bartegoed is opgeladen en eventuele koppelingen zijn ingesteld kunt u naar de bar gaan om uw bestelling te doen. Geef dan aan dat u wilt betalen via Bartegoed, wanneer het barpersoneel uw naam niet kent zal uw pasje gevraagd worden om er zeker van te zijn dat de betaling door de juiste persoon wordt gedaan.
Op de bon die u krijgt staat uw naam, de bestelling en uw nieuwe Bartegoed vermeld.
Mocht er onvoldoende saldo op uw Bartegoed staan zal er worden gekeken of er een gekoppeld lid is waarvan gebruik mag worden gemaakt anders zult u de betaling via pin of cash moeten betalen.

Inzicht in uw Bartegoed

overzicht-bartgoed

U kunt altijd via onze website www.ilprimo.nl uw huidige Bartegoed inzien. Log daarvoor in bij “Mijn Il Primo” en in het overzicht ziet u uw huidige saldo.

 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH