NK Schoolteams

zaterdag 8 februari 2020

 
Tijd
15:00 tot 22:00 uur
Locatie
Skibaan il primo
 

Voorronde NK Schoolteams op il primo. Een wedstrijd voor teams van basisscholen en het voortgezet onderwijs. Wil jij met een team meedoen? Dat kan! Schijf je in via: Aanmelden teams NK schoolteams

 

Mail voor meer informatie naar pws@ilprimo.com

 

8 Februari 2019 is het weer zo ver. Het NK Schoolteams 2020. Bij deze willen wij u graag uitnodigen om deel te nemen aan de voorronde bij Skiclub il primo te Bergen.

 

Je kunt bij ons komen oefenen op de baan op de uren van het vrijskirooster.  De kosten voor vrijskiën zijn € 15,50 per keer inclusief de huur van ski's en schoenen. Op de dag van de wedstrijd zelf is de eerste afdaling een proefrun.

 

De Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) organiseert voor de 36e keer de NK Schoolteams, in samenwerking met verschillende skiclubs. Door middel van het organiseren van de NK Schoolteams hopen we zo veel mogelijk sportieve jeugd enthousiast te maken om het skiën of snowboarden wekelijks te beoefenen. Uiteraard is dit een mooie gelegenheid om te ervaren hoe gaaf het is om zo snel mogelijk de berg af te knallen, misschien schuilen er onder deelnemende jeugd ook wel talent om olympisch niveau mee te halen.
Stel dus een team samen met jouw schoolgenoten om mee te strijden om de titel Nederlands Kampioen skiën of snowboarden voor Schoolteams!
Hoe werkt het? Elke school mag meerdere teams inschrijven. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 personen. Binnen elk team mag maximaal 1 wedstrijdlicentiehouder van de NSkiV. Ook kan je schoolgenoten mee laten doen in een team zonder licentiehouder. Hoe meer teams van jou school mee doen, hoe meer kans je hebt op een plek in de landelijke finale.
Voor de teams zijn er 4 categorieën waar er in gestreden wordt, de categorie basisonderwijs en de categorie voortgezet onderwijs onderverdeeld in ski en snowboard. Ook is er tijdens de voorrondes een individuele dagprijs te verdienen voor de snelste skiërs en snowboarders. De persoonlijke beste tijden van de deelnemers tellen namelijk mee voor het individuele dag klassement. De drie snelste deelnemers per categorie ontvangen een prijs. Voor het exacte regelement kan je het wedstrijdreglement raadplegen.
De beste teams kwalificeren zich uiteindelijk voor de finale, minimaal zijn dat de beste 3 teams per categorie per locatie. Deze teams worden door de Nederlandse Ski Vereniging uitgenodigd om deel te nemen aan de finale welke plaats vindt op 4 april 2020 in SnowWorld Zoetermeer.

 

 

nk-school-teams-voorronde-2020-a2

 

 

 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH