Audi Master Cup 2020

audi-master-cup-2020-logoOp zaterdag 1 februari 2020 zal er bij il primo de eerste Audi master Cup worden georganiseerd. Dit unieke evenement is bedoeld voor alle skiërs van 18 jaar en ouder (M/V) die willen deelnemen aan een leuke wedstrijd waarbij een licentie niet is verplicht.

Schrijf je snel in voor dit evenement waarbij we na afloop een aangeklede borrel & apres ski feest hebben in de gezellige stube van il primo.

Het inschrijfgeld is € 20,00 inclusief 3 consumpties een hapje en mooie prijzen.

 

***

Er zijn extra trainingen gepland voor deze Mastercup, laat even weten via een berichtje naar ofni.[antispam].@ilprimo.nl als je hierbij aanwezig wilt zijn.

  • Vrijdagavond 24 januari 20:30-21:30 uur
  • Zaterdag 25 januari 17:00 - 18:00 uur
  • Vrijdagavond 31 januari 20:30 - 21:30 uur

Audi Master Cup 2020

log-broekhuis-algemeen-fc-ai-1Winterpret met Broekhuis Audi!

Bent u 18 jaar of ouder en is skiën uw passie? Lees dan snel verder!

Audi en wintersport zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Behalve dat ons quattro-systeem als geen ander met winterse omstandigheden raad weet, wordt ook het skiën en snowboarden zelf door Audi gesponsord. Bij gebrek aan hoge bergen in Nederland zijn dit meestal wedstrijden die in het buitenland worden gehouden. Toch zouden wij maar wat graag ook eens in de buurt van onze vestiging willen skiën. Dat is dus precies wat wij gaan doen op 1 februari 2020. U leest het goed: meedoen aan een skiwedstrijd kan dus… in eigen land! In de plaats Bergen, dat kan haast geen toeval zijn…

rings-2c-solid-bl-audiIn tegenstelling tot de Olympische Spelen hoeft u voor de Audi Master Cup géén professional te zijn. Sterker nog, het bezit van een licentie is niet verplicht. Dit maakt de wedstrijd toegankelijk voor iedereen die de skisport een warm hart toedraagt en zich op de lange latten als een vis in het water voelt. Voor maximaal 80 enthousiaste deelnemers organiseert ski-club Il Primo in samenwerking met Broekhuis Audi een onvergetelijk evenement, mét gepaste afsluiting in après-skisferen. U komt toch ook?

Wie weet zien we u binnenkort op de piste!

log-broekhuis-algemeen-fc-ai-1
rings-2c-solid-bl-audi
 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH