Activiteiten geschiedenis


Hieronder vindt u een kort verslag van de afgelopen activiteiten. Mocht u nog een set foto's hebben die u op deze site wilt hebben geplaatst laat het ons weten via een email naar  ofni.[antispam].@ilprimo.nl.

ck-000-lr

08-04-2018 De il primo clubkampioenschappen

Klik op de foto om naar het fotoboek te gaan.

Op zondag 8 april zijn de jaarlijkse clubkampieonschappen van onze vereniging georganiseerd. Door het prachtige weer, een soepele organisatie en buitengewone spannende wedstrijden is het een onvergetelijke dag geworden. Idereen bedankt voor deze fantastische afsluiting van het seizoen 2017/18.  Als jullie nog meer fotos hebben die je wilt delen stuur deze dan naar Email Foto's


003

14-03-2018 Schoolstakings opvang bij il primo

Klik op de foto om naar het fotoboek te gaan.

Op woensdag 14 maart was er een landelijke stakingsdag in het onderwijs. Gelukkig konden de kinderen worden opgevangen bij il primo voor een sportieve dag. 38 kinderen hadden zich ingeschreven en hebben zich fantastisch vermaakt onder leiding van Bas, Angeline en Jip. Wij hebben vele positieve reacties mogen ontvangen voor deze nieuwe activitiete bij onze verenging. Als jullie nog meer fotos hebben die je wilt delen stuur deze dan naar Email Foto's


ba-59

18-02-2018 2e Bambino Cup

Klik op de foto om naar het fotoboek te gaan.

Zondag 18 februari was het niet alleen prachtig weer maar was er ook een heel erg goed bezochte Bambino Cup bij il primo. Meer dan 50 van onze jongste leden gingen door het speciaal voor hun uitgezette parcours.  Uiteraard was er na afloop iets lekkers en een mooie prijs voor alle deelnemers.

Met dank aan Lucien Kroon voor de prachtige foto's. Als jullie nog meer fotos hebben die je wilt delen stuur deze dan naar Email Foto's


o9a8447

10-02-2018 2e WISBI Wedstrijd

Klik op de foto om naar het fotoboek te gaan.

Op zaterdag 10 februari was er bij il primo de tweede WISBI wedstrijd van het sezoen. Meer dan 80 deelnemers testen hun snelheid op de mooie slalom met als resultaat Goud, Zilver of .... Hout.

Met dank aan Ernest Selleger voor de prachtige foto's.


bc-063

16-12-2017 Bambino Cup & Midwinter

Klik op de foto om naar het fotoboek van de Bambino Cup te gaan.

Op zaterdag 16 december organiseerde il pimo de eerste Bambino Cup van het seizoen, ruim 50 kinderen deden mee met deze wedstrijd voor de allerkleinste. Na afloop was er skiën met de Kersman, marshmallows roosteren en een demonstratie met fakkels.

De tweede Bambino cup is op zaterdag op zaterdag 18 februari 2018.


img-1381

10-12-2017 G-Team in Schladming

Klik op de foto om naar het fotoboek te gaan.

Van zaterdag 10 tot met met 14  december is een team met G-sporters afgereisd naar Schladming om deel te nemen aan een internationeel G-event. In het fotoboek vindt u een impressie van dit voor de deelnemers en begeleiding onvergetelijke event.


va-19-lr

08-12-2017 Vrijwilligersavond

Klik op de foto om naar het fotoboek te gaan.

Op vrijdagavond 8 december was er de jaarlijkse vrijwilligersavond in de Stube van il primo. Er waren door Wonders Heerhugowaard heerlijke stamppotten gemaakt. Alle vrijwilligers hartelijk dank voor het vele werk wat jullie hebben verzet in het afgelopen jaar.


o9a3693

25/26-10-2017 Hans Danzl Cup

Klik op de foto om naar het fotoboek van de Hans Danzl Cup te gaan.

In het weekeinde van 25 en 26 november organiseerde il primo de 24st editie van de Hans Danzl Cup. Een memorial ter nagedachtenis aan Hans Danzl. Zaterdag was er de landelijke licentie wedstrijd met 140 deelnemers en zondag de wedstrijd voor il primo leden. Beide dagen waren zeer sucesvol en dank aan allen die deze wedstrijd hebben georganiseerd. Speciaal dank aan de sponsor Sterck makelaars

Film Hans Danzl Club wedstrijdof-375-fb

16-10-2017 Oktober feest bij Il primo

Klik op de foto om naar het fotoboek van de start van het il primo Oktober Feest te gaan.

In het weekeinde van 14 en 15 oktober was er het il primo Oktober Feest. Met speciale aanbiedingen voor proeflessen, een ouderwetse demonstratie en heerlijke kip en braadworst. Aangevuld met de "Vul je Pul" actie was het een prachtig weekeinde. Alle medewerkers en vrijwilligers hartelijk dank voor jullie inzet.

Film Oktoberfeest il primoimg-20170901-wa0002

31-08-2017 Start wedstrijdteam

Klik op de foto om naar het fotoboek van de start van het seizoen 2017/2018 van het wedstrijdteam te gaan te gaan.

Donderdag 31 augustus en vrijdag 1 september is het wedstrijdteam van il primo weer van start gegaan. De eerste trainingen zijn gedaan maar ook een bezoek aan Surfschool Bergen aan Zee en Jumpcity Heerhugowaard.


ck-210-fb

09-04-2017 Club-kampioenschappen

Klik op de foto om naar het fotoboek van de clubkampioenschappen 2017 te gaan.

Zondag 9 april hebben we het wintersportseizoen bij il primo op schitterende wijze afgesloten. Bij een stralende zon, strakblauwe lucht en temperaturen die opliepen tot 20 gr zou je niet meer aan wintersport denken; toch waren dit de perfecte omstandigheden voor de clubkampioenschappen ski- en snowboard.

De wedstrijd bestond uit twee manches slalom en twee manches reuzenslalom. De allersnelsten en dus terechte clubkampioenen werden Puck Schermer en Sander van de Reep. Bij het snowboarden ging de titel naar de enige deelnemer: Matthijs Kool. Nieuw dit jaar waren de bekers voor de snelste niet-licentieskiërs bij de aspiranten en scholieren.

Na het ‘serieuze’ werk stond een langlaufestafette op het programma; een hilarische aflosrace waarbij de skileraren onder luid gejuich het bestuur aftroefden en de jeugd van il primo het opnam tegen elkaar en hun ouders terwijl de beat van de dj hen opzweepte om steeds sneller te gaan. De veelgehoorde conclusie was: wat is langlaufen leuk en wat is het toch lastiger dan vooraf gedacht. Al met al een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.

Ondertussen waren de barbecues aangestoken, stond de tap open en werd gezamenlijk getafeld en nagepraat over een prachtig seizoen. Zo bleef het nog lang gezellig op de Zwarteweg…… Tot volgend seizoen!


o9a9969

17-12-2016 Special Olympics bij il primo

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan.

G-Sport Event December 2016o9a2684

23-02-2016 Jan Doets bij il primo

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan.

Op 23 februari was er een gezellige avond voor al het personeel van onze nieuwste sponsor Jan Doets America Tours. Voor alle medewerkers van Doets een kennismaking met il primo. En voor ons, il primo een mooi moment om de nieuw reuzenslalom vlaggen en startnummers te presenteren en te testen. Het heerlijke eten werd gepresenteerd door Pop up Pura, Jeroen Klepper
Het was een geslaagde avond! Bedankt Ernest Selleger voor de prachtige foto's.

 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH