Activiteiten geschiedenis


Hieronder vindt u een kort verslag van de afgelopen activiteiten. Mocht u nog een set foto's hebben die u op deze site wilt hebben geplaatst laat het ons weten via een email naar  ofni.[antispam].@ilprimo.nl.

bc-063

16-12-2017 Bambino Cup & Midwinter

Klik op de foto om naar het fotoboek van de Bambino Cup te gaan.

Op zaterdag 16 december organiseerde Il Primo de eerste Bambino Cup van het seizoen, ruim 50 kinderen deden mee met deze wedstrijd voor de allerkleinste. Na afloop was er skiën met de Kersman, marshmallows roosteren en een demonstratie met fakkels.

De tweede Bambino cup is op zaterdag op zaterdag 18 februari 2018.


va-19-lr

08-12-2017 Vrijwilligersavond

Klik op de foto om naar het fotoboek te gaan.

Op vrijdagavond 8 december was er de jaarlijkse vrijwilligersavond in de Stube van Il Primo. Er waren door Wonders Heerhugowaard heerlijke stamppotten gemaakt. Alle vrijwilligers hartelijk dank voor het vele werk wat jullie hebben verzet in het afgelopen jaar.


o9a3693

25/26-10-2017 Hans Danzl Cup

Klik op de foto om naar het fotoboek van de Hans Danzl Cup te gaan.

In het weekeinde van 25 en 26 november organiseerde Il Primo de 24st editie van de Hans Danzl Cup. Een memorial ter nagedachtenis aan Hans Danzl. Zaterdag was er de landelijke licentie wedstrijd met 140 deelnemers en zondag de wedstrijd voor Il Primo leden. Beide dagen waren zeer sucesvol en dank aan allen die deze wedstrijd hebben georganiseerd. Speciaal dank aan de sponsor Sterck makelaars

Film Hans Danzl Club wedstrijdof-375-fb

16-10-2017 Il Primo Oktober Feest

Klik op de foto om naar het fotoboek van de start van het Il Primo Oktober Feest te gaan.

In het weekeinde van 14 en 15 oktober was er het Il Primo Oktober Feest. Met speciale aanbiedingen voor proeflessen, een ouderwetse demonstratie en heerlijke kip en braadworst. Aangevuld met de "Vul je Pul" actie was het een prachtig weekeinde. Alle medewerkers en vrijwilligers hartelijk dank voor jullie inzet.

Film Oktoberfeest Il Primoimg-20170901-wa0002

31-08-2017 Start wedstrijdteam

Klik op de foto om naar het fotoboek van de start van het seizoen 2017/2018 van het wedstrijdteam te gaan te gaan.

Donderdag 31 augustus en vrijdag 1 september is het wedstrijdteam van il primo weer van start gegaan. De eerste trainingen zijn gedaan maar ook een bezoek aan Surfschool Bergen aan Zee en Jumpcity Heerhugowaard.


ck-210-fb

09-04-2017 Club-kampioenschappen

Klik op de foto om naar het fotoboek van de clubkampioenschappen 2017 te gaan.

Zondag 9 april hebben we het wintersportseizoen bij Il Primo op schitterende wijze afgesloten. Bij een stralende zon, strakblauwe lucht en temperaturen die opliepen tot 20 gr zou je niet meer aan wintersport denken; toch waren dit de perfecte omstandigheden voor de clubkampioenschappen ski- en snowboard.

De wedstrijd bestond uit twee manches slalom en twee manches reuzenslalom. De allersnelsten en dus terechte clubkampioenen werden Puck Schermer en Sander van de Reep. Bij het snowboarden ging de titel naar de enige deelnemer: Matthijs Kool. Nieuw dit jaar waren de bekers voor de snelste niet-licentieskiërs bij de aspiranten en scholieren.

Na het ‘serieuze’ werk stond een langlaufestafette op het programma; een hilarische aflosrace waarbij de skileraren onder luid gejuich het bestuur aftroefden en de jeugd van Il Primo het opnam tegen elkaar en hun ouders terwijl de beat van de dj hen opzweepte om steeds sneller te gaan. De veelgehoorde conclusie was: wat is langlaufen leuk en wat is het toch lastiger dan vooraf gedacht. Al met al een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.

Ondertussen waren de barbecues aangestoken, stond de tap open en werd gezamenlijk getafeld en nagepraat over een prachtig seizoen. Zo bleef het nog lang gezellig op de Zwarteweg…… Tot volgend seizoen!


o9a9969

17-12-2016 Special Olympics bij Il Primo

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan.

G-Sport Event December 2016o9a2684

23-02-2016 Jan Doets bij Il Primo

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan.

Op 23 februari was er een gezellige avond voor al het personeel van onze nieuwste sponsor Jan Doets America Tours. Voor alle medewerkers van Doets een kennismaking met Il Primo. En voor ons, Il Primo een mooi moment om de nieuw reuzenslalom vlaggen en startnummers te presenteren en te testen. Het heerlijke eten werd gepresenteerd door Pop up Pura, Jeroen Klepper
Het was een geslaagde avond! Bedankt Ernest Selleger voor de prachtige foto's.

 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Il Primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH