Langlauf Materiaal

langlausskis

Langlauf materiaal kiezen

Schoenen vallen meestal klein uit, dus let op de ruimte bij de teen. Skistokken kiezen tot de schouder. Let op dat je nog op ski's komt te staan dus niet te kort. Ski's moete tien tot vijftien centimeter langer zijn dan jezelf bent voor klassiek langlaufen. Voor skaten heb je kortere ski's nodig.

Materiaal huren

Skiclub il primo beschikt over de modernste ski-materialen. Ski’s, snowboards en langlaufski’s en de daarbij behorende schoenen kun je bij il primo huren.  De huurtarieven vind je op Lidmaatschap en tarieven. Wil je slechts één keer van het huurmateriaal gebruikmaken, dan is dat ook mogelijk. Vanzelfsprekend zijn hier kosten aan verbonden. Neem hierover contact op met de administratie.

Stalling en Lockers

In de kleedruimte van il primo onder onze Stube hebben wij een aantal kluisjes geplaatst (lockers) waar je handig je skispullen in kunt opbergen en veilig achter kunt laten tot je weer les hebt. Denk aan skischoenen, handschoenen, regenjack etc. De kosten hiervoor bedragen € 30 per seizoen. Voor het opbergen van je ski's beschikken we over een skistalling. Deze vind je achter de kleedruimte. De kosten hiervoor zijn € 25 per seizoen.
Informatie en reserveren via het kantoor.

 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH