Lidmaatschap NSkiV


 
lidmaatschap-nskiv

Word lid van de NSKIV en steun daarmee ook il primo! 

Wat krijg je voor je lidmaatschap?

 Toegang tot de beste doorlopende reisverzekering voor wintersporters

 Tot wel 55% korting via Skiset (online) op materiaalverhuur in de Alpen

 Toegang tot de online SneeuwFit-trainingsmodule

 Je ontvangt viermaal per seizoen Wintersport Magazine, een keer Snowboard & Freeski Magazine en eenmaal onze zomerspecial

 Korting op de toegang van sneeuwbanen in Nederland

 

Word lid van de Nederlandse Ski Vereniging & steun daarmee il primo

Als lid van il primo ben je automatisch ook clublid van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV). Dit clublidmaatschap brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo kun je met jouw lidmaatschapsnummer gebruikmaken van exclusieve ledenkortingen op de website van de NSkiV, zoals korting op wintersportreizen en materiaalhuur. Ook kun je jezelf optimaal voorbereiden op de wintersport met het online trainingsprogramma SneeuwFit. Extra voordelen voor jou Wist je dat je van nog veel meer extra’s kunt genieten door je clublidmaatschap op te waarderen naar dat van hoofd- of gezinslid*? Bovenop de al genoemde voordelen krijg je extra:

  • Toegang tot de beste reisverzekering voor iedere wintersporter. Deze is door hoofdleden af te sluiten vanaf €2,50 per maand en flexibel aan te passen aan jouw persoonlijke wensen met optionele modules.
  • Per seizoen viermaal Wintersport Magazine, eenmaal Snowboard & Freeski Magazine en eenmaal de zomerspecial. Dat is ruim 600 pagina’s aan wintersportinspiratie en informatie!
  • Een lidmaatschapspas waarmee je nog meer korting krijgt, bijvoorbeeld op de entree van sneeuwbanen in Nederland.

Ook voordeel voor je club Naast extra voordelen voor jezelf brengt het opwaarderen naar een hoofd- of gezinslidmaatschap ook voordeel voor il primo. Wij ontvangen namelijk jaarlijks een extra financiële bijdrage voor alle leden die geregistreerd staan als hoofd- of gezinslid bij de Nederlandse Ski Vereniging. Dit bedrag wordt uiteraard direct weer in de club geïnvesteerd. Lidmaatschap opwaarderen? Wil je direct jouw lidmaatschap opwaarderen en de club ondersteunen? Dit kan gemakkelijk op wintersport.nl/inschrijven-clublid. Je sluit een hoofdlidmaatschap af voor €35,- per jaar en een gezinslidmaatschap voor €17,50 per jaar. Meer informatie Meer informatie over het NSkiV-lidmaatschap vind je op wintersport.nl/lidmaatschap. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact op met de afdeling ledenservice van de NSkiV via Email NSkiV of  070-310 11 12 (bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 15.00 uur).

NSkiV Promofilm

Voor het weergeven van video's via Vimeo dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.
 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH