Zoeken

Korte instructiefilm inschrijven

20 september 2017  -  Algemeen
We hebben een korte instructiefilm gemaakt hoe inschrijven voor activiteiten werkt. In 11 simpele stappen kan je nu voortaan eenvoudig zelf inschrijven via onze website. Klik Instructie film inschrijven voor het kijken van de film. 

Angeline 50 jaar!

18 september 2017  -  Algemeen
Op dinsdag 19 september wordt Angeline 50 jaar. Vergeet u niet onze Sara te feliciteren! Namens alle medewerkers, leden en bestuur van harte gefeliciteerd.

Seizoen 2017-2018 gestart

17 september 2017  -  Algemeen
Het nieuwe seizoen bij Il Primo is weer gestart. Het afgelopen weekend hebben we veel nieuwe leden mogen ontvangen op onze prachtige skibaan. Wilt u zich ook nog aanmelden voor een proefles of als lid dit kunt u doen via onze website. 

Il Primo clubreis informatie bekend

14 september 2017  -  Algemeen
De Il Primo skireis 2018 gaat, na jaren van groot succes en tevredenheid, ook dit jaar weer naar hotel Alpino al Cavalletto in Alba di Canazei in Italië. Alle benodigde informatie kunt u vinden op Informatie Il Primo Ski reis 2018.   Informatie over het skigebied vindt u op Dolomiti Superski

Start wedstrijd team

31 augustus 2017  -  Algemeen
Het wedstrijdteam is donderdag 31 augustus begonnen met de eerste trainingen. In de middag heerlijk op de fiets naar het strand geweest bij Surfschool Bergen aan Zee  Vrijdagochtend weer een training en daarna naar Jump City Heerhugowaard Beide activiteiten bedank voor jullie steun! Klik hier voor een Foto Impressie

Nieuwe TV schermen

12 augustus 2017  -  Algemeen
Met dank aan Sony zijn er twee nieuwe schermen in de Stube opgehangen. Op deze manier kunnen we nog beter informatie met onze leden delen en mooie films afspelen. Uiteraard zullen er skiwedstrijden worden getoond wanneer deze live worden uitgezonden.

Nieuw achterterras meubilair

12 augustus 2017  -  Algemeen
Met de inzet van Jaap Snijders en Chiel Koopman is er prachtig nieuw meubilair gemaakt voor ons achterterras. Kom binnenkort langs om van onze nieuwe banken te genieten.

15 September starten de lessen weer

04 augustus 2017  -  Algemeen
Vanaf 15 september starten de lessen bij Il Primo weer. Er is de afgelopen zomer weer hard gewerkt om de baan weer helemaal in orde te maken. Vanaf 4 september starten ook de vrij ski-uren weer, zo kan je alvast opwarmen voor een prachtig skiseizoen.

AED voor Il Primo

01 juli 2017  -  Algemeen
Met groot genoegen kunnen wij u mededelen dat er is besloten om een Automatische Externe Defibrillator (AED) aan te schaffen. Een AED is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. De AED wordt beschikbaar gesteld door Simone Nauta en Ferenc Boom. Voor aanvang van het seizoen zal de AED worden gecontroleerd en gereed gemaakt voor de komende 5 jaar en zull...

 
 

Social media

 
 

Contact

 

Il Primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofnI.[antispam].@ilprimo.nl

 

Openingstijden

 

Locatie