Zoeken

G-team Il Primo in Schladming

11 december 2017  -  Algemeen
Een aantal van onze G-Sporters zijn in Schladming voor internationale wedstrijden, het gaat prima met de voorbereidingen op de wedstrijden. We zullen de foto's die we ontvangen plaatsen op Fotoboek G-team in Schladming Vandaag 12-12 wederom training geweest en het team ging super. Meer foto's toegevoegd in het fotoboek.

Winter bij Il Primo

11 december 2017  -  Algemeen
Het was vandaag prachtig bij Il Primo, de mooiste skibaan van Nederland, stuur ook jouw foto Stuur jouw foto De verzameling foto's die we al hebben ontvangen staat op Fotobook  Met dank aan Ernest Selleger voor de eerste foto's.

16 december 1e Bambino Cup

06 december 2017  -  Algemeen
Voor de kleinste skiërs van 3 tot 7 jaar wordt er een speciaal parcours uitgezet (licentieskërs zijn uitgesloten van deze wedstrijd). De snelste wint maar voor iedereen is het een feest!  Dit jaar voor het eerst een parcours voor de allerkleinste (3-4 jaar) naast de lopende band! Voor de overige kinderen is er een parcours over de gehele kleine baan. Na de wedstrijd zal er een&...

Verkorte cursus in kerstvakantie

27 november 2017  -  Algemeen
Ben jij op zoek naar een korte cursus waarin je in 3 dagen veel leert van onze leraren. Dan is de verkorte cursus gedurende de kerstvakantie echt iets voor jou! Na een succesvolle serie in de herfstvakantie hebben we nu ook voor de kerstvakantie voor alle disciplines een cursus van 3 dagen gepland waarin je in totaal 6 uur les krijgt in jouw gekozen discipline (Langlauf, Snowboard of Skiën...

Terrasverwarming

22 november 2017  -  Algemeen
Na de vervanging van de banken op het achterterras heeft Il Primo nu ook heerlijke terrasverwarming mogen ontvangen van onze sponsor Light & Bright. Het is nu nog beter vertoeven op onze prachtige baan. Kom ook langs en ervaar zelf hoe heerlijk je op de mooiste skibaan van Nederland op het terras kan genieten van je drankje en hapje. 

Parkeer- en inrijverbod op de Zwarteweg

13 november 2017  -  Algemeen
Op de Zwarteweg geldt een parkeer- en inrijverbod voor zowel auto's als brommers en scooters. De weg is alléén toegankelijk voor voetgangers, fietsers en bestemmingsverkeer. Bij een controle wordt er meteen een flinke boete uitgedeeld. 

Onze G-Sporters in nieuwe outfit voor buitenlands avontuur

10 november 2017  -  Algemeen
Met dank aan een sponsor die anoniem wenst te blijven hebben we prachtige jassen kunnen aanschaffen voor ons G-team wat Il Primo gaat vertegenwoordigen op een internationaal Olympic G-event in Schladming. In december zal het team onder begeleiding van Paula en Sander afreizen om te gaan strijden voor de prijzen. Allen heel veel succes gewenst en enorm veel plezier!

Jaap Snijders Clubheld 2017 gemeente Bergen

01 november 2017  -  Algemeen
Vandaag is bekend geworden dat Jaap Snijders met grote overmacht Clubheld 2017 van de gemeente Bergen is geworden. Een ieder bedankt voor het uitbrengen van jullie stem. Of Jaap ook clubheld van Nederland wordt zal later bekend worden. Voor de complete lijst met standen klik op Uitslagen Clubheld 2017

AED training personeel Il Primo

20 oktober 2017  -  Algemeen
Op 12 oktober jl. heeft een groot deel van het personeel van Il Primo, met goed gevolg, een AED training gevolgd. De AED zal worden opgehangen in het trapportaal richting de skistal. Op deze plek is hij voor iedereen het snelst te bereiken. Wij zijn Simone Nauta, Ferenc Boom en het Eberharter Fonds ontzettend dankbaar voor het beschikbaar stellen en financieren van de AED.  

Doe mee met de WISBI!

17 oktober 2017  -  Algemeen
Wie schnell bist du? Doe 4 november mee met de WISBI in een race tegen de klok, de beste van de club èn jezelf met als beloning brons, zilver, goud of..... hout. Meld je aan via Inschrijven WISBI tot en met 3 november Inschrijfgeld € 7,00 of € 10,00 als je meteen voor beide WISBI’s inschrijft, contant betalen bij afhalen wedstrijdnummer vanaf 16:30. Inskiën v...

 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Il Primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH