Is langlaufen iets voor jou?

ll-44-mr

Dat weet je pas als je het een keer hebt geprobeerd. Neem dus eerst vrijblijvend een proefles. Je kunt bijna iedere week (van september tot en met december) een proefles komen volgen. Je hebt al 6 uur les vanaf € 130,-.

Geen advertentie kan op tegen het enthousiasme van onze eigen leden. Dus: vertel aan familie, vrienden en bekenden hoe leuk het is om je bij il primo voor te bereiden op die heerlijke wintersport- vakantie. Bovendien is het na het sporten ook nog eens gezellig om met elkaar in de Stube wat na te praten en samen iets te drinken. Nodig je familie, vrienden en bekenden dus uit voor zo’n proefles.

Voor de mogelijkheden kun je contact opnemen met het kantoor via 072-5895064. Of doe een aanvraag via de link Aanvraag proeflesVermeld in deze aanvraag je ski ervaring, je leeftijd, telefoonnummer, in welke discipline je een proefles wilt volgen en op welke datum je de les graag wilt volgen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Kleding

langlaufkleding

Vergeet je handschoenen niet!
Ga goed voorbereid naar je eerste les en zorg voor de juiste kleding. Tijdens de lessen moet je gehele lichaam zijn bedekt met kleding. Shirts moeten lange mouwen hebben. Korte broeken zijn niet toegestaan. Vergeet niet handschoenen te dragen. Wanten worden niet aangeraden. Uiteraard is het ook weersafhankelijk hoe je je kleedt. Dit allemaal voor je eigen veiligheid. Je skiet immers niet in de sneeuw, maar op een kunststofbaan. Kom de eerste les ongeveer een half uur voor aanvang om alles te regelen en de juiste materialen te passen.

Langlaufen en Rolskien bij il primo


 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH