Snowboard materiaal

burton-1-2

Snowboard

De lengte van je board moet ongeveer tot de kin zijn. En er wordt bepaald of je liever met je linker- of met je rechterbeen voor staat

Als je alle materialen hebt gepakt en de schoenen aan hebt, loop je als beginner of licht gevorderde skiër of snowboarder naar de ‘kleine’ baan. De kleine baan ligt links van het clubhuis en heeft voor de beginner een lopende band als lift. De grote baan ligt aan de rechterkant van het clubhuis. Hier verzamel je wanneer je gevorderd bent.

Materiaal huren
Skiclub il primo beschikt over de modernste ski-materialen. Ski’s, snowboards en langlaufski’s en de daarbij behorende schoenen kun je bij il primo huren. De huurtarieven vind je op de Lidmaatschap en tarieven. Wil je slechts één keer van het huurmateriaal gebruikmaken, dan is dat ook mogelijk. Vanzelfsprekend zijn hier kosten aan verbonden. Neem hierover contact op met de administratie. In verband met hygiëne regels is het dragen van een haarnetje onder een huurhelm verplicht. 

Stalling en Lockers

In de kleedruimte van il primo onder onze Stube hebben wij een aantal kluisjes geplaatst (lockers) waar je handig je skispullen in kunt opbergen en veilig achter kunt laten tot je weer les hebt. Denk aan skischoenen, handschoenen, regenjack etc. De kosten hiervoor bedragen € 30 per seizoen. Voor het opbergen van je ski's beschikken we over een skistalling. Deze vind je achter de kleedruimte. De kosten hiervoor zijn € 25 per seizoen. Informatie en reserveren via het kantoor.

 
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH