Wekelijkse proeflessen snowboard

ba-170-fb

Eerst eens een les proberen? Dat kan elke zaterdag en zondag (oktober t/m december) tijdens onze proeflessen. 
Is snowboarden iets voor jou? Of voor je kind? Dat weet je pas als je het een keer hebt geprobeerd! Neem dus eerst vrijblijvend een proefles voor slechts € 12,50

Je hebt al zes uur les vanaf € 120!

Geen advertentie kan op tegen het enthousiasme van onze eigen leden. Dus: vertel aan familie, vrienden en bekenden hoe leuk het is om je bij il primo voor te bereiden op die heerlijke wintersport- vakantie. Bovendien is het na het sporten ook nog eens gezellig om met elkaar in de Stube wat na te praten en samen iets te drinken. Nodig je familie, vrienden en bekenden dus uit voor zo’n proefles.

Voor de mogelijkheden kun je contact opnemen met het kantoor via 072-5895064. Of doe een aanvraag via Aanvraag proefles. Vermeld in deze aanvraag je ski ervaring, je leeftijd, telefoonnummer, in welke discipline je een proefles wilt volgen en op welke datum je de les graag wilt volgen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Kleding

snowboardkleding

Vergeet je handschoenen niet!
Ga goed voorbereid naar je eerste les en zorg voor de juiste kleding. Tijdens de lessen moet je gehele lichaam zijn bedekt met kleding. Shirts moeten lange mouwen hebben. Korte broeken zijn niet toegestaan. Vergeet niet handschoenen te dragen. Wanten kunnen natuurlijk ook maar met handschoenen heb je meer grip. Uiteraard is het ook weersafhankelijk hoe je je kleedt. Kinderen tot en met 15 jaar zijn verplicht een helm te dragen. Dit allemaal voor je eigen veiligheid. Je skiet immers niet in de sneeuw, maar op een kunststofbaan. Kom de eerste les ongeveer een half uur voor aanvang om alles te regelen en de juiste materialen te passen.

Helm verplicht tot en met 15 jaar
Een enkele keer zie je nog kinderen zonder helm op een baan. Dat is gevaarlijk en het mag bij il primo niet! Het bestuur heeft, in samenspraak met de leraren, besloten om de helm voor kinderen tot en met 15 jaar verplicht te stellen. Deze regel geldt trouwens ook in de ski-scholen van veel Alpenlanden. Dus die helm is ook nodig in de sneeuw, of je daar nou les neemt of niet. Heb je nog geen helm? Bij il primo kun je deze huren. De helm moet ook passen als je een skibril draagt. Onder de helm hoeft je geen muts op.

Gedragsregels

snowboard-rules

Bij il primo staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom zijn gedragsregels opgesteld. Het bestuur vraagt de ouders aandacht te schenken aan deze regels.

  1. Laat je kind niet alléén boarden als je twijfelt aan de vaardigheid
  2. Laat kinderen op de baan altijd een helm dragen
  3. Zorg dat er geen koordjes of touwtjes aan jassen zitten
  4. Zorg voor goedpassende schoenen
  5. Laat altijd handschoenen dragen
  6. Pas op met lange haren, doe ze in een staart of vlecht
  7. Ruim na de les maar ook na het vrij boarden materiaal op op de daarvoor bestemde plaatsen
 
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH