Opleiding tot skileraar bij il primo

logo-snowWij zijn trots om te melden dat Skiclub il primo in samenwerking met Snowsports Academy weer de opleiding tot skileraar op een kunststofbaan zal organiseren. Met bijna 60 jaar ervaring in het lesgeven is het nu tijd om ook te zorgen dat wij nieuwe skileraren op de mooiste skibaan van Nederland kunnen opleiden. De cursus NSI zal door de instructeurs van Snowsports Academy worden georganiseerd wat garant staat voor een gecertificeerde opleiding.

  1e helft Anwärter = NSI

hd-295

Het eerste diploma wat je als skileraar of snowboardleraar kunt behalen bij Snowsports Academy is die tot National Snowsports Instructor (NSI). Deze NSI-opleiding is tevens de eerste helft van het Oostenrijkse Anwärterdiploma. Nadat je deze opleiding gevolgd hebt, kun je in zes dagen het Anwärterdiploma afronden in Oostenrijk. De NSI-opleiding bestaat uit de onderstaande dagen:

  • NSI: Theorie en Praktijk - vijf dagen
  • NSI: Coaching & Teaching - twee dagdelen (extra voorbereiding)
De opleiding is een ontzettend leerzame, intensieve en vooral leuke ervaring. Na het doorlopen van de opleiding ben je in staat zelfstandig les te geven op verschillende niveaus. Je leert om zowel volwassenen als kinderen de beginselen van het skiën of snowboarden bij te brengen. Ook gaan we, naast het opleiden, op hoog niveau trainen op je eigenvaardigheid. Kortom, een toffe opleidingsweek!
In samenwerking met Snowsports Academy, wordt de opleiding voor NSI bij il primo op de borstelbaan georganiseerd van maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus 2024.
Geinteresseerd? Ga snel naar Snowsport Academy NSI

  1e helft Anwärteropleiding bij il primo

logo-snow

Start datum: 26-08-2024
Eind datum: 30-08-2024
Locatie: Skiclub Il Primo Bergen (NH)
Prijs: € 855,00

Aanmelden

Het eerste diploma dat je als skileraar of snowboardleraar kunt behalen bij Snowsports Academy is die tot National Snowsports Instructor (NSI). Deze NSI-opleiding is de eerste helft van het Oostenrijkse Anwärterdiploma. Zoals je van ons gewend bent, organiseren we deze opleidingsweek in de sneeuwhal. Maar naast deze locaties, deze zomer weer bij il primo op de buitenbaan!


NSI-opleiding op de borstelbaan

Volg deze zomer jouw gehele NSI-opleiding in de buitenlucht. Gooi op de camping jouw tentje op en doe mee aan de NSI-opleiding bij Skiclub Il Primo Bergen op de borstelbaan. De NSI-opleiding duurt van maandag t/m vrijdag en is deze zomer een unieke mogelijkheid om de opleiding te volgen.

Na het doorlopen van de opleiding ben je in staat zelfstandig les te geven op verschillende niveaus. Je leert om zowel volwassenen als kinderen de beginselen van het skiën of snowboarden bij te brengen. Ook gaan we, naast het opleiden, op hoog niveau trainen op je eigenvaardigheid. Nadat je deze opleiding gevolgd hebt, kun je daarna in zes dagen het Anwärterdiploma afronden in Oostenrijk.


Opleidingslocatie

Skiclub Il Primo
Zwarteweg 4
1861 GK Bergen (NH)
www.ilprimo.nl


Programma

De opleiding start op maandag 26 augustus om 09:00 uur bij Skiclub Il Primo. De opleiding duurt vijf dagen en zal in het Duits worden gegeven. Het is een intensieve, maar vooral een leerzame en gezellige week. Houd er rekening mee dat het programma rond 09:00 uur start en tot 21:00 uur kan duren. Op dag vijf van de opleiding wordt het theorie- en praktijkexamen afgenomen.


Duitse taal

De opleiding is een Oostenrijks erkende opleiding. Daarom wordt de opleiding geheel in het Duits gegeven, door zowel onze Oosterijkse als Nederlandse opleiders. Natuurlijk kun je ons altijd iets in het Nederlands vragen, als je iets niet snapt. Onze organisatie om de opleiding heen, spreekt ook gewoon Nederlands.


Is het erg dat ik nog nooit op de borstelbaan heb gestaan?

"Nee dit is niet erg. Je zult snel genoeg merken dat je vaardig wordt op de borstelbaan. Daarnaast skiën/boarden we de gehele methodiek door, dat bij een beginnende wintersporter hoort."


Ik wil graag overnachten in de buurt. Kunnen jullie hierbij helpen?

"Jazeker! Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden in de Bergen/Schoorl. Van een huisje tot een campingplaats.
Laat ons weten als je hier naar op zoek bent. Dan kunnen wij jou hierbij helpen. Ook kunnen we je in contact brengen met de andere deelnemers die willen overnachten."


Wat mee te nemen:
  • Ski- of boardkleding; omdat we buiten bezig zijn, kan dit ook een trainingsbroek zijn.
  • Ski's of snowboard
  • Pen en papier
  • Het cursusboek van Snowsports Academy
  • Helm!

Lunch en avondeten

We kunnen op locatie altijd lunch en avondeten organiseren. Dit is afhankelijk van het animo. Dit zullen we op voorhand bij alle deelnemers inventariseren. Je hebt natuurlijk altijd de mogelijkheid om dit zelf te verzorgen.


Materiaalhuur

Als je zelf niet beschikt over ski- of snowboardmateriaal, dan kun je dit, tegen een kleine vergoeding, tijdens de NSI-opleiding van Il Primo gebruiken!


Betalingen

De kosten van de opleiding dienen uiterlijk vier weken vóór de startdatum van de opleiding te zijn bijgeschreven op de rekening van Snowsports Academy. Dit kun je doen door op de betaallink te klikken in de bevestiging.

Snowsport in Bergen aangekomen....


 
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH