Corona update 14 oktober 2020

Geplaatst op 14-10-2020  -  Categorie: Algemeen

,

Wij brengen u hierbij op de hoogte van de aangescherpte regels bij il primo.

Bij de lessen voor de kinderen verandert er niets, ze mogen lekker skiën en hoeven geen 1.5 meter afstand van elkaar te houden.

Wel willen we graag dat u als ouder slechts zo kort mogelijk aanwezig bent op het clubterrein. Dat betekent dat als uw kind(eren) alles zelfstandig kunnen regelen, (materiaal en spullen aan doen) ze dat ook moeten doen.

Als ze lastig kunnen onthouden wat de skischoenmaat is, noteer dat op een briefje. Lengte van de ski’s, dat weten de ski-stal medewerkers wel. Wij helpen ze wel als dat nodig is.

U kunt met een gerust hart uw kind(eren) afzetten bij het hek en weer ophalen. Dit steeds alleen, dus geen extra ouder en geen broertjes en/of zusjes mee naar de baan.

Tevens vragen wij u, als u naar de ski-stal komt, een mondkapje te dragen. Let op: er is nog steeds een 1 richting verkeer op het terrein.

Voor de volwassenen lessen is het iets gecompliceerder.

De 1,5 meter regel is nog steeds de belangrijkste, overal; in de ski-stal, op de baan, bij de lift, op het terrein.

Wij vragen u een mondkapje te dragen bij het halen van het materiaal, de kleedkamer is dicht, buiten onder de luifels kunnen de schoenen gewisseld worden.

De lesgroep zal opgedeeld worden in kleine groepjes van 4 personen.

U blijft de gehele les in die kleine groep skiën en bij hetzelfde verzamelpunt staan. We hebben op de baan diverse verzamelpunten gemaakt, gebruik die en houd onderling de 1,5 meter afstand.

De lessen zullen wat meer aangepast worden zodat we elkaar niet zo vaak kruisen, dat zal betekenen dat we soms zullen klimmen, vaker ook de kleine baan gebruiken, we hebben daar nog 2 liften.

Ons doel is om te blijven skiën, er zal soms minder feedback gegeven worden per persoon maar er kan gesport worden en daar zijn wij heel blij mee. De wedstrijden welke in de komende 4 weken gepland stonden worden geannuleerd. 

Natuurlijk rekenen we op uw medewerking. Mocht er iets zijn laat het ons weten, we moeten het immers samen doen!

 

Team il primo

p.s. voor de laatste updates inzake Corona kijkt u op : Corona


 
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

Social media

 

Deel & Print

 
 

Contact

 

Skiclub il primo

Zwarteweg 4

1861GK Bergen

Tel: 072 - 5895064

ofni.[antispam].@ilprimo.nl  

Openingstijden

 

Locatie

 

 

 Ons navigatieadres is Duinweg 1 Bergen NH